Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δημήτρης Καραθανάσης: Αναγνώριση και Διάκριση για τις Ψηφιακές Υποδομές της Περιφέρειάς μας.

0 comment 7 minutes read
– Η αναγνωριση απο τον Υφυπουργό Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κώστα Κυρανάκη μετά την ανάλυση των δεδομένων για τις πρωτιές που πετύχαμε στις ψηφιακές υποδομές μας, αλλά και την τεχνική αρτιότητα και ετοιμότητά μας να υποδεχτούμε και να ενταχθούμε σε εργαλεία όπως ΑΙ, MyDesk Live για ψηφιακά ραντεβού, Chatbot για πληροφορίες, GovHub, e-perifereies για διαλειτουργικές υπηρεσίες μέσω GOV.GR για τους πολίτες και πολλά ακόμη που του παρουσίασα και ζήτησα στη σημερινή συνάντηση που θα καταστήσουν τη Περιφέρεια ως πιλότο και case study για όλη την Ελλάδα.
To #DigitalReady όμως ούτε αγοράζεται, ούτε χαρίζεται με μια ανακοινωση.
To #DigitalReady είναι μια ιστορία με πολλούς κόπους, επίμονη στοχοπροσήλωση, ξενίχτια, και φοβερή ΟΜΑΔΙΚΗ δουλειά ετών χωρίς να “βάνουμε Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες στην καρδιά μας”.
– Τι να πω για την ομάδα μας !!!!!!!!!!!!! ????
Τον Konstantinos Anastasopoulos, τον Γιώργος Παπαγεωργίου, το Nikos Tsakiris, αλλά και την Κλεοπάτρα, τη Λένα, την Έλπυ, τη Δώρα, το Βασίλη αλλά και το νεότερο μέλος μας την Ελβίρα και όλους τους συναδέλφους απο τις υπόλοιπες Περιφερειακές μας Ενότητες που βοήθησαν.
– Μπορούμε να κάνουμε πολλά κι απίστευτα πράγματα !
– Το σπουδαιότερο εργαλείο που μπορεί το Δημόσιο και ο περιφερειάρχης μας Γιώργος Αμανατίδης να μας εξασφαλίσει, είναι εξιδεικευμένους συναδέλφους πληροφορικής για να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δομή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στο φορέα μας.
– Εμείς ως στελέχη πληροφορικής της ΠΔΜ, έχουμε αποδείξει (εδώ και χρόνια) απο την πλευρά μας πως ξέρουμε τι κάνουμε και που να οδηγήσουμε ψηφιακά την Περιφέρεια και με το παρπάνω !!
– Άλλωστε η Ηλεκτρονική διακυβέρνση στην Ελλάδα έκανε θαυματα ΜΟΝΟ τα τελευταία χρόνια που στελεχώθηκε το Υπουργείο με εκατοντάδες εξειδικευμένα στελέχη !
– Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά τον Aris Meletiou για τη φοβερή δουλεια που κάναμε για να γίνει η Περιφέρειά μας η πρώτη Hybrid G-cloud/Azure native Περιφέρεια, και μας οδήγησε στη βράβευση στα BITE awards, αλλά και το ΓΓ του Υπουργείου Dimosthenis Anagnostopoulos που αναγνωρίζοντας τη δουλειά μας αυτή, πρότεινε τη σύναψη μεταξύ Υπουργείου ΨΔ και Περιφέρειας MOU – Memorandum of Understanding, το οποιο θα υπογράψουμε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ σε ειδική εκδήλωση εδώ στην #Κοζάνη.
Και εις άλλα σπουδαία λοιπόν.
***Η φωτογραφία είναι από το φωτορεπορτάζ του Koz Kozangr

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00