Ξύνουμε τις κοιλίτσες (αρνίσιες) τις καθαρίζουμε καλά και τις αλέθουμε.
Γεμίζουμε τις π(ι)τιες.
Για την γέμιση βάζουμε
περίπου 400 γρμ αλεσμένες κοιλίτσες
400 γρμ κιμά μοσχαρίσιο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι
μαϊδανο
δυόσμο
λάδι
πιπέρι μαύρο και λίγο κόκκινο
τοματοπολτο ή χυμό τομάτας
αλάτι.
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα και γεμίζουμε τις πτιες, όχι εντελώς γιατί μαζεύουν στο ψήσιμο.
Κλείνουμε το άνοιγμα με μια οδοντογλυφίδα, τις βάζουμε σε ένα ταψάκι, τις ραντίζουμε με λάδι, αλάτι και κόκκινο πιπέρι
Τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και ενδιάμεσα τις γυρίζω να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές