Κέικ Χριστουγέννων – Βασιλόπιτα. ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗ (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου)
5 αυγά
1 φλιτζάνι τσαγιού φρέσκο βούτυρο (λιωμένο)
1 φ.τ χυμό πορτοκάλι
2 φλτζ.τσαγιού ζάχαρη
2φ.τ ψιλοκομμένα (κόντιτα, καρύδια, σταφίδα ξανθή και μαύρη και ότι άλλο επιθυμείτε)
Όλα τα υλικά τα ρίχνουμε μέσα σε 3φλτζ.τσαγιού αλεύρι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 1 ώρα.
Αν τη θέλουμε με γλάσο….
Λιώνουμε την λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρι και την ρίχνουμε από επάνω.