Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Κουκουλόπουλος: «Εκφραστής του παλιού ο ΣΥΡΙΖΑ, θα διαψεύσει τις προσδοκίες».

0 comment 2 minutes read

κουκουλ«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σήμερα ο βασικός εκφραστής του παλιού και με τις υποσχέσεις που μοιράζει απλόχερα το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να διαψεύσει τις προσδοκίες των πολιτών».
Αυτό τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Αυτιά στο ΣΚΑΪ.
Ο κ. Κουκουλόπουλος σχολιάζοντας τις πολλές μεταγραφές πολιτικών που είχαμε τις τελευταίες μέρες, υπογράμμισε πως «η πολιτική δεν είναι ποδόσφαιρο και ο κάθε πολιτικός οφείλει να υπηρετεί σταθερές αρχές και αξίες, για τις οποίες κρίνεται απ΄ τους πολίτες».
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές της 25ης Γενάρη σημείωσε με έμφαση ότι «με τις εκλογές αυτές κλείνει ένας πολιτικός κύκλος που άνοιξε την τελευταία πενταετία εξ αιτίας της κρίσης, ο οποίος έφερε στο προσκήνιο ευκαιριακούς πολιτικούς σχηματισμούς που διέψευσαν τις όποιες προσδοκίες είχαν δημιουργήσει στους πολίτες.
Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με το ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο γνησιότερος εκφραστής του παλιού και απλώς αναπαράγει τις τακτικές εκείνων που υπόσχονταν πως «λεφτά υπάρχουν», ή κατέφευγαν σε λύσεις τύπου Ζάππεια, για να διαψευστούν οικτρά.
Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί σήμερα ψευδείς εικασίες για κάτι που δεν υπάρχει, καθώς υπόσχεται πως θα διαπραγματευτεί με μια Ευρώπη που δεν υπάρχει.
Φυσικά κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος με τη σημερινή Ευρώπη και τον τρόπο που λειτουργεί και πρέπει να αγωνιστούμε για να αλλάξει. Δεν θα αλλάξει όμως με μονομερείς, ριψοκίνδυνες και εν τέλει επικίνδυνες, μονομερείς ενέργειες, αλλά με σοβαρές θέσεις και δυνατές συμμαχίες.
Ναι, να αλλάξουμε την Ευρώπη, αλλά αν θέλουμε πραγματικά όλοι να συμβεί αυτό και κυρίως να ακουστεί δυνατά η φωνή της Ελλάδας, έχουμε μόνο ένα δρόμο. Της εθνικής ενότητας και συνεννόησης, της ευθύνης, της ενιαίας φωνής. Ό,τι δηλαδή προτείνει εδώ και χρόνια το ΠΑΣΟΚ και στις 26 του Γενάρη θα είναι και η μόνη μας επιλογή. Μια επιλογή που όσο και αν δεν τη θέλουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. θα την επιβάλουμε εμείς στο ΠΑΣΟΚ ως τρίτη δύναμη, αλλά ως η δύναμη που δίνει ελπίδα και προοπτική στον τόπο».

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00