321
Μοτοβόλτα Κυρατζήδων Μονοπάτια: Εξερεύνηση των Νομών Κοζάνης – Γρεβενών – Ιωαννίνων 1-4 Μαΐου. Η χάραξη και οι επίσημες ημερομηνίες
Η Επόμενη βόλτα με απώτερο σκοπό την γνωριμία της Ηπειρωτικής Ελλάδας στην περιοχή των Νομών Κοζάνης – Γρεβενών – Ιωαννίνων έχει τελειώσει η χάραξη της και οι επίσημες ημερομηνίες είναι οι εξής.
Πέμπτη 01 Μαϊου (πρωτομαγιά) άφιξη έως και την Κυριακή 04 Μαϊου αναχώρηση.
Συνολικά 03 διανυκτερεύσεις.
Θα υπάρχει η δυνατότητα σκηνής ( ελεύθερο κάμπινγκ σε φυλασσόμενη περιοχή ) θα υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης δωματίων – ξενοδοχείων .
Για το φαγητό μας υπάρχουν άφθονες ταβέρνες δυνατότητας σίτισης εκατοντάδων μοτοσικλετιστών.
Η βόλτα θα έχει κόστος 0 μηδενικό και γίνεται μόνο για την χαρά και την εξερεύνηση της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Η βόλτα θα είναι 100% ασφάλτινη για να μπορέσουν όλοι να ακολουθήσουν.
Πρόγραμμα Εκδρομής
Παρασκευή 02 Μαϊου : Στα γεφύρια των Γρεβενών και του Βόιου
Σάββατο 03 Μαϊου : Στα μονοπάτια των κυρατζηδων Βοιου – Μαστοροχώρια Βόιου.
Κυριακή 04 Μαϊου αναχώρηση : Ο γύρος της Βασιλίτσας (βλαχοστρατα)
Και στις 03 ημέρες της εκδρομής θα έχουμε την δυνατότητα να κινηθούμε στον ορεινό όγκο της Πίνδου όπου και θα οδηγούμε στα ριζά του Γράμμου – Τύμφης – Σμόλικας – Γκαμήλας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της παλιάς εθνικής Κοζάνης – Ιωάννινα – Γρεβενών – Μαστοροχώριων Κονίτσης – Ορεινός όγκος Βλαχοχώριων Γρεβενών – Ιωαννίνων.
Στην διοργάνωση θα υπάρχει και η δυνατότητα test ride αρκετών μοτοσικλετών προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά καινούργια μοντέλα μοτοσικλέτας και να τα οδηγήσετε και να έρθετε σε επαφή μαζί τους σε πραγματικες συνθήκες!!
Η οργάνωση και η βόλτα γίνεται από εμένα για όλους εσάς προκειμένου να γνωρίσετε τον τόπο καταγωγής μου και τις ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας – Ηπείρου και να συνταξιδεψουμε όλοι παρέα σαν μια οικογένεια.
Θα υπάρχουν σκούπες – μεσαίοι και συντονιστές της βόλτας έτσι ώστε να πάνε όλα τέλεια.
Αυτό που ζητάω από εσάς είναι καλή διάθεση και χαμόγελα χαράς.
Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μέχρι τον Μάιο ξανά σε αρκετά πόστ.
Πληροφορίες – Συμμετοχή – ΚΥΡΑΤΖΗΔΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ η σελίδα μας
Γεώργιος Τσιουμας : 00306947097236
Dimitrios Koutsotolios : +30 693 959 2552