Νηστίσιμα μπισκότα με φουντούκι. Συνταγές από την παλιά Κοζάνη (γράφει η Άννα Μαμάτσιου)

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι ζάχαρη
2 ποτήρια ηλιέλαιο
1 ποτ χυμό
1 1/2 ποτήρια αλεσμένα φουντούκια
1 μπεκιν
1/2 κουταλάκι γλυκού σόδα φαγητού Αλεύρι όσο πάρει ξύσμα πορτοκάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τμηματικά το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακιά και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Πλάθουμε τα μπισκότα και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.









