21 Σεπτεμβρίου, 2021
1
1

About the author

Εφημερίδα Κοζάνη efkozani.gr Κοζάνη kozani

Εκδότης - Διευθυντής - Ιδιοκτήτης ΣΑΛΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Related Articles

One Comment

 1. 1

  Μ.Ρ. Αναρράχωβα

  Συμπερασματικά: Άμεσα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αστική συγκοινωνιακή ένωση Κοζάνης-Πτολεμαίδας, για να είναι ακόμα πιο ενεργό και λειτουργικό το σχεδιαζόμενο σιδηροδρομικό δίκτυο και φυσικά να εξυπηρετούνται οι πολίτες.
  Αστική συγκοινωνία που έπρεπε να υπάρχει από προχθές, ανάμεσα σε δυο πόλεις της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, με πληθυσμό Δήμων πάνω από 50.000 κατοίκους.
  Η στενή συντεχνιακή αντίληψη που είναι τόσο συντηρητική και ακραία συμφεροντολόγα και παράλληλα στενόμυαλη, σέρνει τους επιβάτες όποτε αυτή κρίνει όπου δει.
  Μια οικονομική-συναιτεριστική ένωση Λεωφορειούχων ΚΤΕΛ Κοζάνης και των αντίστοιχων των αστικών λεωφορείων Κοζάνης και Πτολεμαίδας, ενδεχόμενα να δίνει λύση στο ΜΕΓΑΛΟ & ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ……
  Καλούνται οι καθ ΄ύλην αρμόδιοι Μιχάλης Παπαδόπουλος Υφ/ργός, Κασαπίδης Γιώργος Περιφερειάρχης, Πλακεντάς Παναγιώτης Δήμαρχος Εορδαίας και αν κρίνει και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας ότι δεν θίγονται τα συμφέροντα των ολίγων σε βάρος των πολλών, να προχωρήσουν την αναγκαία συγκοινωνιακή ένωση. Επιτέλους !!!

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2017 Design and developed by G.Karagiannis