Παραδοσιακές Τσιγαρίδες από το ΒΟΪΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε την διαδικασία μαγειρέματος Τσιγαρίδας από την Άννα Μπόσικα, με βασικό υλικό: 3 Kg κρέας Χοιρινό και Παστό (ξίγκι) άλλα υλικά: 1 ποτύρι κρασί. 2 κουτ/σούπας κοφτές αλάτι. 3 φλιτζ. Νερό ζεστό.
Δείτε την διαδικασία μαγειρέματος Τσιγαρίδας από την Άννα Μπόσικα, με βασικό υλικό: 3 Kg κρέας Χοιρινό και Παστό (ξίγκι) άλλα υλικά: 1 ποτύρι κρασί. 2 κουτ/σούπας κοφτές αλάτι. 3 φλιτζ. Νερό ζεστό.
Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη
Email: info@efkozani.gr
Τηλ. 24610-25112
Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης
Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη
Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης
@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα