Παραδοσιακές Τσιγαρίδες από το ΒΟΪΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Δείτε την διαδικασία μαγειρέματος Τσιγαρίδας από την Άννα Μπόσικα, με βασικό υλικό: 3 Kg κρέας Χοιρινό και Παστό (ξίγκι) άλλα υλικά: 1 ποτύρι κρασί. 2 κουτ/σούπας κοφτές αλάτι. 3 φλιτζ. Νερό ζεστό.
Δείτε την διαδικασία μαγειρέματος Τσιγαρίδας από την Άννα Μπόσικα, με βασικό υλικό: 3 Kg κρέας Χοιρινό και Παστό (ξίγκι) άλλα υλικά: 1 ποτύρι κρασί. 2 κουτ/σούπας κοφτές αλάτι. 3 φλιτζ. Νερό ζεστό.
Η ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.
@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα