Πάστα πορτοκάλι.
7 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
2 πορτοκάλια βρασμένα ολόκληρα και περασμένα στο multi
1φλ.κ. σιμιγδάλι ψιλο
1 μπεκιν
2 ποτήρια ασπρισμένα αμύγδαλα και αλεσμένα.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και στην συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα νουμ. 28 που κουμπωώνει με λαδόκολλα και το ψήνουμε 1 ώρα στους 180 βαθ.
Όταν ψηθεί το ξεφορμάρουμε ζεστό και το δροσίζουμε με 1/2 ποτήρι κρύο γάλα.
Για το γλασο
250 γρμ. κουβερτούρα
200ml κρέμα γάλακτος









