Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025

Το τμήμα AHEPA «I. Τράντας» Κοζάνης σε συνεργασία με τo τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει εκστρατεία συλλογής ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

0 comment 2 minutes read

Αγαπητοί συμπολίτες – συμπολίτισσες,
Όπως και εσείς γνωρίζετε, οι χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα, προσπαθούν να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες και με ελάχιστα εφόδια. Η λύση στο πρόβλημα αυτό, παρόλο που είναι ευθύνη της πολιτείας, δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, πρέπει να μας απασχολεί και να μας συγκινεί.
Το τμήμα AHEPA «I. Τράντας» Κοζάνης σε συνεργασία με τα τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια που γίνεται από την πολιτεία και άλλους φορείς, διοργανώνει εκστρατεία συλλογής ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης.
Η συλλογή αυτών, θα πραγματοποιηθεί την χρονική περίοδο από 28/10 έως 5/11. Το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το κατάστημα, δίπλα από το ζαχαροπλαστείο «Γαρδένια», από τις 09:30 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα. Εκεί σε όλη την διάρκεια της κινητοποίησης, θα βρίσκονται εκπρόσωποί μας για πληροφορίες.
Θα παρακαλούσαμε όλους εσάς που θέλετε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια και προκειμένου να διευκολύνετε την δουλειά των μελών και των εθελοντών μας, να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:
Είδη ρουχισμού (απόλυτη προτεραιότητα είναι η συγκέντρωση παιδικών και εφηβικών ρούχων).
Α) Τοποθετήστε σε μια σακούλα καθαρά και διπλωμένα χειμερινά ρούχα σε καλή κατάσταση (π.χ αδιάβροχα, μπουφάν, γάντια, ζεστές κάλτσες, κασκόλ, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γαλότσες) – ένα σετ ρούχων ανά σακούλα καθώς στα κέντρα υποδοχής δεν υπάρχει η δυνατότητα διαλογής.
Β) Κολλήστε μία πρόχειρη ετικέτα από έξω με το περιεχόμενο της ώστε να ταξινομηθεί εύκολα (π.χ. πουλόβερ, παντελόνι, κάλτσες, εσώρουχα για αγοράκι 6 χρονών).
Είδη πρώτης ανάγκης (είναι σημαντικό να είναι έτοιμα ταξινομημένα σε σακούλες Α,Γ,Π,Β) :
(Α). ανδρική σακούλα: (χαρτί υγείας, οδοντόβουρτσα κι οδοντόπαστα, ξυραφάκι, σαπούνι ή αντισηπτικό, παστέλι ή μπάρα δημητριακών, κονσέρβα με λαβή ανοίγματος, κουτάλι ή πιρούνι)
(Γ). γυναικεία σακούλα: (Χαρτί υγείας, σερβιέτες, σαπούνι ή σαμπουάν ή μαντηλάκια καθαρισμού ή αντισηπτικό, οδοντόβουρτσα και οδοντόπαστα, κονσέρβα με εύχρηστο άνοιγμα, κουτάλι ή πιρούνι)
(Π). παιδική σακούλα: (κρουασάν, χυμός, γάλα εβαπορέ, μπισκότο ή άλλο ατομικό γλύκισμα, ατομική μαρμελάδα ή μέλι +κουταλάκι, λίγες καραμελίτσες)
(Β). με σήμανση μηνών – ηλικίας. βρεφική σακούλα: (πάνες, μωρομάντηλα, βρεφικό φαγητό σε βαζάκια, κουτάλι πλαστικό, γάλα από 6 μηνών). Στη βρεφική σακούλα πρέπει να ταιριάζει το γάλα με τις πάνες.
Η βοήθεια όλων μας, με σεβασμό στους συνανθρώπους μας, είναι πολύτιμη ώστε να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων 50 ετών.

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00