28 Νοεμβρίου, 2020
1
1

About the author

Εφημερίδα Κοζάνη efkozani.gr

Εκδότης - Διευθυντής - Ιδιοκτήτης ΣΑΛΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  *

  Εδώ και 3 ημέρες δεν μπήκα στη διαδικασία να σχολιάσω το παραμικρό για το θέμα!!όμως νομίζω πρέπει να μπει μια τελεία από την “κυρία” της σελίδας!!ο κάθε νοήμον άνθρωπος μπορεί να καταλάβει κάθε λέξη από το άρθρο της φοιτήτριας!!Μπορεί να καταλάβει πως δεν υπάρχει ουδεμία αναφορά σε πολίτες του Βοΐου, μα αναφέρεται σε περιστατικά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας!!Στην Ελλάδα μας, όχι στην κοινωνία του Βοΐου!!!όποιος παρακολούθησε το όλο θέμα από την αρχή,όπως εγώ, γνωρίζουν πως υβριστικά σχόλια και απειλές έχουν ειπωθεί από την μεριά της “κυριας”, διαχειριστριας της σελίδας Νεάπολη εν οίδα ότι.. Η υπεράσπιση ενός ανθρώπου ή συλλόγου δεν θεωρείται απειλή!!Επιτέλους ας σταματήσει αυτός ο παραλογισμός και το καραγκιοζοθεατρο!!ζούμε σε μια χώρα δημοκρατική..Δεν θα στήνουμε κανέναν στο τοίχο ούτε θα λογοκρινουμε τα πιστεύω κ τις απόψεις κανενός!!Πόσο μάλλον ενός νέου ανθρώπου!!κλείνοντας η ιδανικότερη φράση που μπορώ να χρησιμοποιήσω είναι η εξης: ” διαφωνώ με όσα λες, μα θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου μου το δικαίωμα σου να το λες”!!!

  Reply
 2. 2

  Ελεύθερος

  Άψογη απάντηση προς τους συκοφάντες πολυ-απολίτιστους, που ονειρεύονται να καταστήσουν τον Πεντάλοφο Μόρια και το Βόιο Λέσβο, όπως κατήντησαν ιδίως μετά το 2015 και την πλημμυρίδα των λαθρο-ισλαμιών.

  Η δε φοιτήτρια ακόμα να εξηγήσει ποιους απεκάλεσε δολοφόνους. Μάλλον νομίζει πως είναι δημοκρατική της άποψη να λέει συνανθρώπους της δολοφόνους.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2017 Design and developed by G.Karagiannis