banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Ημερίδα με θέμα την “Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή” από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας και το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Πτολεμαίδας

0 comment 1 minutes read

16 Οκτωβρίου Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς .
Για το 2018 η ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλους τους πολίτες της γης που μπορούν να σώσουν ζωές με τα χέρια τους
Όπως κάθε χρόνο η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας θέλοντας να τιμήσει την ημέρα αυτή αλλά και να παρακινήσει τον απλό πολίτη, στο να εκπαιδευτεί στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση , διοργανώνει μαζί με το 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Πτολεμαίδας , ημερίδα με θέμα την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή .
Η ημερίδα συμπίπτει και με την προμήθεια και εγκατάσταση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Λύκειο.

Ο απινιδωτής είναι προσφορά του Συλλόγου << Ενήλικων Μαθητών Γονέων & Κηδεμόνων Ανήλικων Μαθητών >> του σχολείου. Είναι ο πρώτος απινιδωτής που μπαίνει σε σχολικό κτίριο στον Νομό Κοζάνης και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν .

Η ΕΔΟΠ εύχεται ολόψυχα το παράδειγμα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Πτολεμαΐδας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00