banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

«Κοζάνη, η βασίλισσα της Αποκριάς» εκδήλωση-ομιλία για την αποκριά 2020 με παρουσίαση του ντοκιμαντέρ “Οι Φανοί, ένα έθιμο της Αποκριάς”

0 comment 1 minutes read

 

 

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους Φανούς και τους εμπλεκόμενους φορείς για την αρτιότερη διοργάνωση της Αποκριάς του 2020.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών εντάσσεται και η εκδήλωση «Κοζάνη, η βασίλισσα της Αποκριάς» που θα πραγματοποιηθεί στο Κοβεντάρειο την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Οι Φανοί, ένα έθιμο της Αποκριάς» παραγωγής της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικής Πολιτικής Κοζάνης, 2001. Ομιλητές θα είναι ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ, Γιάννης Τσιομπάνος, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ, Ζήσης Μάρας και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κουταβάς, παραγωγός του ντοκιμαντέρ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και ενημέρωση ως προς το τι έχει συντελεστεί σε σχέση με την προηγούμενη επαφή του ΟΑΠΝ με τους ανθρώπους των φανών.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00