banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Λογοτεχνικό αναλόγιο στη Βιβλιοθήκη                            Τρίτη 27 Νοεμβρίου. «Ένας αναγνώστης εξομολογείται»

0 comment 1 minutes read

 

JOUR FIXE

Το καλλιτεχνικό ραντεβού μας πάντα ημέρα Τρίτη

 

 

 

Το πρώτο λογοτεχνικό μας αναλόγιο ξεκινά,  στο φουαγιέ του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης όπου θα πραγματοποιηθούν 10 συνολικά Λογοτεχνικά αναλόγια.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη 27 Νοεμβρίου (στις 20.00) με τίτλο:

«Ένας αναγνώστης εξομολογείται»

Ο αναγνώστης εξομολογείται τα πάθη του και τις ανησυχίες του σχετικά με την προσφιλή του συνήθεια, την ανάγνωση βιβλίων. Τι πιο αναμενόμενο από το να τα μοιραστεί με άλλους αναγνώστες στον φυσικό τους χώρο που είναι μια βιβλιοθήκη;

Και εάν ισχύει αυτό που είπε ο Βάλτερ Μπένγιαμιν πως τα βιβλία που διαβάζει κάποιος είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της προσωπικότητάς του, τότε αυτό που θα συμβεί στο τέλος της εκδήλωσης θα είναι ο αναγνώστης να έχει ξεγυμνωθεί μπροστά στα μάτια των θεατών.

Πρόκειται για μια ιδέα της Ελένης Γερούση, δρος φιλοσοφίας και εκπαιδευτικού, στην υλοποίηση της οποίας συμβάλλει η θεατρική ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης Η πόλη στην σκηνή, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γεώργιου Δερνίκα.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ώρα 20.00

Στο φουαγιέ του νέου κτιρίου της Βιβλιοθήκης

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00