banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

0 comment 1 minutes read

 

 

 

 

 

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 θα εορτασθεί σε ολόκληρη τη χώρα η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Την ημέρα αυτή στην πόλη της Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

 

1) Από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2019 γενικός σημαιοστολισμός όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ καθώς και των καταστημάτων ΝΠΔΔ.

 

2) Ώρα 10:30 π.μ. Κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, από τους κ.κ.:

–        Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας

–        Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

 

3) Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός Ύμνος.

 

4) Πέρας τελετής. Αποχώρηση επισήμων.

 

5) Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν οι τοπικές Αρχές, αντιπροσωπείες μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, Πρόσκοποι και Οδηγοί με σημαίες και λάβαρα καθώς και όλοι οι Πολίτες.

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00