Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 19/3/2018.

1 comment 2 minutes read

ΤHN  δευτέρα 19 Μαρτίου του τρέχοντος έτους μέλη της κεντρικής περιφερειακής  διοίκησης δυτικής Μακεδονίας της Ελλήνων συνέλευσής παραβρέθηκαν ως είχαν καθήκον στην αίθουσα του λαογραφικού μουσείου ΚΟΖΑΝΗΣ για να συμμετέχουν στην δημόσια διαβούλευση σχετικά με την ονομασια των Σκοπίων που διοργανώθηκε από την παΝΕΛΛΑΔικη ομοσπονδία ΠΑΜμακεδονικών συλλόγων.

Σύμφωνα με τους ομιλητές έχεικατατεθεί ψήφισμα και ζητήθηκε να ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ και να ψηφιστεί από τα δημοτικά συμβούλΙα όλων των δήμων της δυτικής Μακεδονίας τα οποία ανταποκρίθηκαν ολα πλην του δήμου Κοζάνης.

ο εκπρόσωπος του δήμου Κοζάνης κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε ότι το δημοτικό συμβούλιο θεώρησε ορθότερο να κρατήσει ουδέτερη στάση σχετικά με το ψήφισμα.

Στη συνέχεια θα θέλαμε να θυμίσουμε τα συλλαλητήριά που διοργανώθηκαν ειδικά τα δυο πρώταχρόνια των μνημονίων όπου συμμετείχαν χιλιάδες Ελλήνων και η αντιμετώπιση από τα σώματα καταστολής ήταν άκρΩς βάρβαρη.

τα αποτελέσματα  δε αυτών τα γνωρίζουμε όλοι καθώς δεν κατάφεραν να αλλάξουν την ευρωπαϊκήγραμμή που ακολούθησαν και ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις από τότε έως και τώρα.

Το δεύτερο που θα θέλαμε να αναφέρουμε και να θυμίσουμε σε όλους τους Ελληνες είναι το δημοψήφισμα το οποίο διεξήχθη στις 5 Ιουλίου 2015 και ενώ η πλειοψηφία των  ψηφησθεντων  ήταν υπερ του «όχι» αυτό μετατραπΗ εν μια νυκτΙ και με την συμμετοχή όλων των «εντόςσυνταγματικούτόξουκομμάτων» σε «ναι». Να σημειωθεί δε η χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργου  Αλέξη Τσίπρα όπου απευθυνόμενος   σε δημοσιογράφο εκ Σκοπίων και εν είδηλαγού ανέφερε το όνομα GORNA MACEDONIA.

 

 

Για όλους τους παραπάνω λογούς η Ελλήνων συνελευσις κατΕθεσε την πρόταση της όπου καλείόλους τους Ελληνες στην κατάθεση τριών καταγγελιών οι οποίες απευθύνονται η πρώτη στον ANTONIO GUTERRES γενικό γραμματέα του Ο.Η.Ε. η δεύτερη στην AUDREYAZOULAY γενική διευθύντρια της UNESCO και η τρίτη στην EυρωπαϊκήEπιτροπή.

Επειδη θεωρούμε ότι όσες κινήσεις και να γίνουν σε εγχώριους θεσμούς οι οποίοι έχουν παραιτηθεί αμετάκλητα και άνευ ορών της εθνικής μας κυριαρχίας και σύμφωνα πάντα με τα μνημόνια τα οποία έχουν υπογράψει η μόνη περίπτωση να εισακουστούν τα αιτήματα μας είναι σε διεθνείς φορείς .

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους Ελληνες στα γραφεία της Ελλήνων συνελευσις όπου μπορούν να προμηθευΤούν τα εν λόγΩ έγγραφα και να τα συμπληρώσουν με την ανάλογη βοήθεια από τα μέλη μας όπου χρειαστεί.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ

της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

1 comment

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 27 Μαρτίου 2018 - 5:02 μμ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΗΣ…….

Reply

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00