Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Xρυσό βραβείο για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελιάς Ιμέρων

0 comment 3 minutes read
Υψηλών διακρίσεων συνέχεια για τον Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελιάς Ιμέρων ο οποίος απέσπασε χρυσό βραβείο, μαζί με άλλα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από την Ελλάδα.
Ο LONDON IOOC , είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων εφαρμόζοντας πολύ αυστηρά standards αξιολόγησης βάσει των γευστικών μεθόδων που ορίζει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.
Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς πολύ υψηλού κύρους σε παγκόσμιο επίπεδο, με την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία 9 στα 10, βάσει της παγκόσμιας κατάταξης EVOO World Ranking.
Η γευσιγνωστική δοκιμή των ελαιολάδων στον LONDON IOOC γίνεται με την αυστηρή μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters) διεθνούς κύρους.
O βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από τον εξαιρετικά υψηλό αριθμό συμμετοχών, που για το 2024 έφτασε τα 925 ελαιόλαδα προερχόμενα από 33 ελαιοπαραγωγικές χώρες με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, όπως Ιταλία, Τουρκία, Κροατία, Ελλάδα, Ισπανία, Βραζιλία, Κίνα, Τυνησία, Η.Π.Α, Πορτογαλία, Ιαπωνία κ.ά
Θερμά Συγχαρητήρια στο Συνεταιρισμό μας και στον πρόεδρο Dimitris Papadopoulos για την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που μπορούν να προάγουν το εξαιρετικό λάδι μιας περιοχής “outsider” σε σχέση με τις εγνωσμένης αξίας περιοχές της Πελοποννήσου και Κρήτης.
Τον ευχαριστώ επίσης για την εμπιστοσύνη να προωθώ σημαντικά νέα που αφορούν στο Συνεταιρσιμό!

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00