banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Αναμορφωμένη κεντρική πλατεία Κοζάνης (ευρωπαϊκών προδιαγραφών) χωρίς υπόγειο πάρκινγκ!

0 comment 1 minutes read

 

·         Σε πολλές πόλεις και μάλιστα όπου κατασκευάστηκαν σύγχρονες κεντρικές πλατείες, «γενναίου» προϋπολογισμού, μερίμνησαν οι μελετητές και σχεδιαστές να κατασκευάσουν και υπόγειο πάρκινγκ. Στην Κοζάνη όμως, κανείς δεν σκέφθηκε, δεν σχεδίασε να κατασκευασθεί υπόγειο πάρκινγκ και δύο και τριών επιπέδων, όπου θα πάρκαραν πολλά αυτοκίνητα και δεν θα παρατηρούνταν το φαινόμενο της κυκλοφοριακής συμφόρησης στο κέντρο και της αναζήτησης μιας θέσης να παρκάρουν, κυρίως των ξένων-επισκεπτών οδηγών.

·         Οι «φωστήρες» όμως, τότε, δεν νοιάστηκαν διόλου για το θέμα και ούτε σκέφθηκαν, πώς μπορεί να τονωθεί η χειμαζόμενη οικονομία της πόλης και του εμπορικού της κέντρου, με την κατασκευή υπόγειων πάρκινγκ και την διευκόλυνση έτσι των επισκεπτών της Κοζάνης…

·         … ούτε έβλεπαν τα πολλαπλά οφέλη που θα αποκόμιζε η τοπική αγορά γενικά!…

·         … και ήταν τόσο δύσκολο αυτό, όταν ο προϋπολογισμός για την υπάρχουσα κεντρική πλατεία ήταν ήδη «γενναίος»! Γιατί λοιπόν να μην κάνουν και την τόσο αναγκαία υπέρβαση;!

 

Πλαγιοκοπήσεις (Κρίσεις και….επικρίσεις)

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00