banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Γιάννης Κορκάς: Ευχετήριο στον πρώην αθλητή μου Γιώργο Κασαπίδη

0 comment 1 minutes read

 

Στον πρώην αθλητή μου Γιώργο Κασαπίδη , που ήταν μέλος της ομάδας ΒΟΛΛΕΥ του Εθνικού Κοζάνης επί Προεδρίας μου. Αγωνίζονταν  στη θέση του πασαδώρου, ακολουθούσε το πρόγραμμα της ομάδος  πιστά και τις αρχές του Αθλητισμού, μη δημιουργώντας κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Συνέβαλε και ο Γιώργος στην άνοδο της ομάδας Βόλλεϋ στην κατηγορία της Α’.1.  το 1987-8 .Με τις περίτεχνες πάσες του οι συμπαίκτες του, καρφώνανε επιτυχώς στο αντίπαλο καρέ και νικούσε η ομάδα . Όπως είναι γνωστόν το ΒΟΛΛΕΥ είναι τεχνικό παιχνίδι.

Εύχομαι να χρησιμοποιεί τις τεχνικές  πάσες του που έκανε στον αγώνα του Βόλλεϋ και στα προβλήματα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όταν εκλεγεί, και  να έχουν  θετικό αποτέλεσμα.

Να προσθέσω ακόμη, ότι στη Δεκαετία του ‘80  ο σύλλογος ΕΘΝΙΚΟΣ με τα 7 αθλήματα που καλλιεργούσε, ήτοι: Στίβου, Μπάσκετ, Βόλλευ, Χάντ- Μπώλ, Κολύμβηση, ενόργανη Γυμναστική και Πυγμαχία, με ομάδες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νέων, νεανίδων, κορασίδων. παίδων   κλπ. Ήταν μεταξύ των πρώτων 40 ερασιτεχνικών σωματείων της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού από τα 5000 χιλιάδες σωματεία  που διέθετε . Και από τους αθλητές του,   350 πρώην αθλητές είναι σήμερα επιστήμονες όλων των κλάδων της επιστήμης. Μάλιστα διαθέτει και καθηγητή πανεπιστημίου στο ΜΙΤ   Massachusetts Institute of Teshnology της Βοστώνης στην Αεροναυπηγική το Δρ.  Πέτρο Κωτίδη. και φυσικά και Βουλευτή της Ελληνικής Βουλής τον Γιώργο Κασαπίδη , γεωπόνος , με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην αγροτική οικονομία και γνώστης  δύο ξένων  γλωσσών .Αγγλικά και Γαλλικά.  Εκλέγεται Βουλευτής  από το 2004 μέχρι σήμερα. Είμαι ευτυχής  για την επιστημονική μόρφωση    των πρώην αθλητών μου. Προσδοκώ  όταν εκλεγεί θα συμβάλλει και  στην προώθηση   του      Αθλητισμού στη Δυτική Μακεδονία.

Γιάννης Κορκάς. Πρώην  πρόεδρος του Εθνικού Κοζάνης,  αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Βόλλεϋ, Γεν. γραμμ. της Ομοσπονδίας Χάντ-Μπώλ.   στέλεχος του Ελληνικού αθλητισμού.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00