banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ 22ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΖΕΠ

0 comment 1 minutes read

 

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 παρεβρεθήκαμε με τη σύζυγό μου, στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2017 – ‘18 στο 22ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης περιοχής ΖΕΠ, στο οποίο φοιτούσε και η εγγονή μας Μαρία για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στις 9:00 π.μ. σύμφωνα με το πρόγραμμα, ήταν όλα έτοιμα και γιορτινά για να υποδεχθούν, γονείς, παππούδες και τους κηδεμόνες των μικρών μαθητών. Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, κυρία Σοφία Ιορδανίδου, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε στη συνέχεια, το λόγο στους μικρούς. Ο κάθε μικρός, μέσω των ποιημάτων, έστελνε το δικό του μήνυμα τόσο στους συμμαθητές του, όσο και στους γονείς, μηνύματα αγάπης, κατανόησης και συνεργασίας. Πιστεύω πως πήραμε αρκετά διδάγματα από τους μικρούς μαθητές μας.

Τελειώνοντας η Διευθύντρια, αφού ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές, μας ανακοίνωσε να περάσουμε όλοι από το μπουφέ για να γευθούμε τα νόστιμα εδέσματα που είχε ετοιμάσει, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Όλοι οι του Δ.Σ. του Συλλόγου στο πόδι για να μας υποδεχθούν με καλή διάθεση και πλούσια χαμόγελα!!! Κάπως έτσι έκλεισε και η δεύτερη κατά σειρά σχολική χρονιά που λειτούργησε το 22ο  Νηπιαγωγείο Κοζάνης, περιοχής ΖΕΠ.

Παρακάτω παραθέτω τα ονόματα των παιδιών, κατά αλφαβητική σειρά που ήταν οι πρώτοι απόφοιτοι του παραπάνω Νηπιαγωγείου Κοζάνης .

1.      Βούρκας Βαγγέλης

2.      Γκαγκούνη Φαίη

3.      Δεμιρτζίδης Σταύρος

4.      Ελευθεριάδου Μαριέττα

5.      Ζιώγα Ειρήνη

6.      Ζιώγας Στέφανος

7.      Καλαϊτζίδου Χριστίνα

8.      Καλογερίδης Άγγελος

9.      Καλογερίδης Ορέστης

10.  Κλαούντια Χότζα

11.  Κοντού Μαρία

12.  Μίγγος Αλέξανδρος

13.  Νταβατζή Βασιλική

14.  Παντελίδης Σταύρος

15.  Ρήγας Κωνσταντίνος

16.  Τζιβελεΐδης Ραφαήλ

17.  Τσεγγενές Εμμανουήλ

18.  Τσιάμης Αθανάσιος

19.  Φεϊζίδου Ζωή

20.  Φουρκιώτης Μιχαήλ

21.  Χατζηζήση Στυλιανή

22.  Χονδρογιάννης Γεώργιος

Τελειώνω, αφού κι εγώ ευχηθώ με τη σειρά μου, καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά.

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΓΡ. ΚΟΝΤΟΣ

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00