banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Εξιχνιάστηκαν 5 διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς σε περιοχές των Γρεβενών Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού

0 comment 1 minutes read

 

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, πέντε (5) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς σε περιοχές των Γρεβενών, που τελέσθηκαν από μέσα Οκτωβρίου έως αρχές Νοεμβρίου του 2018.

 

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 42χρονος το προαναφερθέν διάστημα, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία (modus operandi),  διέπραξε συνολικά πέντε (5) κλοπές από Ιερούς Ναούς σε περιοχές των Γρεβενών.

Αναλυτικότερα, ο 42χρονος αφού εισήλθε από ανασφάλιστες εισόδους σε Ιερούς Ναούς της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, παραβίασε τα παγκάρια αυτών και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 290€.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

 

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00