banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ – GUITAR WIRED. Από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης

0 comment 1 minutes read

 

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης, ανοίγει την αυλαία του φετινού καλλιτεχνικού προγράμματος με το πρώτο σεμινάριο της χρονιάς με αντικείμενο τα κιθαριστικά σύνολα. Καλεσμένος του Δ.Ω.Κ. ο καταξιωμένος κιθαρίστας Κώστας Μακρυγιαννάκης.

Το Εργαστήριο Κιθαριστικών Συνόλων στοχεύει στην μελέτη της ερμηνείας έργων μέσα από την κατανόηση και διαχείριση παραμέτρων όπως η αντίληψη στην ομαδική επιτέλεση των έργων (ensemble playing), η παραγωγή του ήχου, η διαχείριση «λαθών», ο επιμερισμός των ρόλων κ.ά. Το εργαστήριο απευθύνεται σε σπουδαστές κιθάρας όλων των επιπέδων σπουδών και θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες, όπου η μία θα είναι αφιερωμένη στους σπουδαστές που τώρα ξεκινούν και η άλλη στους μεγαλύτερους.

Το σεμινάριο – εργαστήριο θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Πληροφορίες συμμετοχής στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης στο 2461034932 και ώρες 15:00 – 20:00. Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

 

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΩΚ

Γιώργος Τζούκας

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00