banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Θα τελεσθούν πανηγυρικές ιερές ακολουθίες σε όλες σχεδόν τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

0 comment 1 minutes read

Εορτασμός  της  Κοιμήσεως  της  Θεοτόκου

Για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας θα τελεσθούν πανηγυρικές ιερές ακολουθίες σε όλες σχεδόν τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ιδιαιτέρως αναφέρεται ο ιστορικός Ενοριακός Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελβενδό, όπου οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν παρουσία του οικείου Ποιμενάρχου κ. Παύλου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 7:30 π.μ.: Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό και την Ακολουθία των Εγκωμίων της Θεοτόκου στο Ιερό Εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής («Παναγία») Κοζάνης το απόγευμα της 15ης Αυγούστου, στις 7:00 μ.μ.

 

 

Από την Ιερά Μητρόπολη

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00