banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου Κυριακή 11 Νοεμβρίου, 8.30 μ.μ. στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του Δη.Πε.Θεάτρου Κοζάνης (πρώην ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΟΧΛΗΡΩΝ)

0 comment 1 minutes read

 

Ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει τον νέο σταντ-απ μονόλογό του με τίτλο «Καφρόκρεμα»!

 

Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο Δημήτρης Δημόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή με την Καφρόκρεμα. Ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

 

Η Καφρόκρεμα καταφθάνει στην Κοζάνη στην ολοκληρωμένη μορφή της, μετά τις σολντ-άουτ πρώτες παρουσιάσεις της στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, για μία μόνο παράσταση στις 11 Νοέμβρη στην Εναλλακτική Σκηνή του Δη.Πε.Θεάτρου Κοζάνης.

 

Προπώληση: 8 € viva.gr

Πόρτα: 10 €, 8€ μειωμένο

 

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης

Δ ημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

 

 

Πληροφορίες: 2461024062

 

Προπώληση εισιτηρίων στην Κεντρική Σκηνή-Αίθουσα Τέχνης 10 π.μ. – 1 μ.μ.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00