banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Μπορεί ένα επαγγελματικό σωματείο, όπως ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Κοζάνης, να μην λαμβάνει υπόψη  του την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου; Καταγγελία – ενημέρωση κατά του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Κοζάνης.

0 comment 1 minutes read

Εργαζόμουν σαν γραμματέας για τον Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών Κοζάνης και για τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δυτικής Μακεδονίας  μέχρι και τον Οκτώβριο του 2008.

Επειδή δεν με πλήρωναν για κάποια χρόνια όλους τους μισθούς κατέφυγα στα δικαστήρια.

Βγήκε τελεσίδικη απόφαση από το Εφετείο Κοζάνης και την απόφαση του δικαστηρίου τους την κοινοποίησα με εξώδικο στις 21-9-2016, μαζί με πλήρη ανάλυση των χρημάτων που με όφειλαν.

Ο Σύνδεσμος Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Δυτικής Μακεδονίας μου κατέβαλε έγκαιρα τα χρήματα που με χρωστούσε με βάση την δικαστική απόφαση.

Αντίθετα ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Κοζάνης δεν έκανε απολύτως τίποτα από τότε μέχρι και σήμερα για να μου δώσει τα χρήματα που μου οφείλει με βάση πάντα την δικαστική απόφαση!!!!

Μπορεί ένα επαγγελματικό σωματείο, όπως ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Κοζάνης, επικαλούμενο ότι δεν έχει χρήματα, να μην λαμβάνει υπόψη  του την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου;

 

ΕΧ

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00