banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

 Νιφάδα, τι Πτολεμαείδες; Προϊστορία, παραμύθια, παιχνίδια και παράδοση τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο Δήμο Εορδαίας.

0 comment 1 minutes read

Με κεντρική ηρωίδα μια Νιφάδα οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας, έχουν απ’ όλα! Προϊστορία, παραμύθια, παιχνίδια  και παράδοση.

Τέσσερα  χαρακτηριστικά σημεία της Πτολεμαΐδας -το Παλαιοντολογικό Ιστορικό Μουσείο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Παλιό Πάρκο και η Κεντρική Πλατεία- ενώνονται θεματικά δημιουργώντας ένα ανοιχτό πάρκο, όπου οι εκδηλώσεις, τα έθιμα και η φαντασμαγορία των ημερών θα σας ταξιδέψουν από την καρδιά της Δυτικής Μακεδονίας στην καρδιά του πνεύματος των γιορτών.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, απευθύνουμε  ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους δημότες μας καθώς και σε συλλόγους, σχολεία, φορείς, να συμμετάσχουν ενεργά! Φορέστε λοιπόν  τα γιορτινά σας (έμπνευση, ενέργεια, θετική διάθεση) και ελάτε να υποδεχτούμε την Νιφάδα και τους επισκέπτες του δήμου μας, ελάτε να γίνουμε όλοι  οικοδεσπότες…

Κάνουμε φέτος τα Χριστούγεννα, την πόλη μας να λάμψει, στολίζουμε τα σπίτια, τα μπαλκόνια και τα μαγαζιά μας, αλλά πρώτα απ όλα στολίζουμε με  χαμόγελα τα πρόσωπα μας. Σύμμαχοι  μας η συνδημιουργία, η συνεργασία και η ομαδικότητα.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα δείξουμε σε όλη την Ελλάδα πόσο φιλόξενοι και ξεχωριστοί είμαστε.

Γίνε η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, γίνε «οικοδεσπότης»,  δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο nifadatiptolemaeides@gmail.com ή στο 6987046907.

Γεννήθηκες πριν πολλά πολλά χρόνια. Από ένα σύννεφο, βρέθηκες φωλιασμένη στο αυτί ενός μαμούθ. Εκεί, περίμενες καρτερικά το πλήρωμα του χρόνου… Και ξυπνώντας στο σήμερα, βρέθηκες σε ένα διαφορετικό σκηνικό προετοιμασιών:

Γιορτινό, φωτεινό, εντυπωσιακό. Εσένα λοιπόν, που τα μάτια σου έχουν αντικρύσει πολλά και έχουν να δουν ακόμα περισσότερα, σου έχουμε μια ερώτηση :

Νιφάδα, τι Πτολεμαείδες;

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00