banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Περί “πορίσματος” για τη συνέργεια Πανεπιστημίου – ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. “το «πόρισμα» που είδε το φως της δημοσιότητας στην ηλεκτρονική εφημερίδα esos.gr την 1/11/2018 είναι διαφορετικό”

0 comment 1 minutes read

Δια της παρούσης επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τη δήλωση του Θ. Θεοδουλίδη, Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι το «πόρισμα» που είδε το φως της δημοσιότητας στην ηλεκτρονική εφημερίδα esos.gr την 1/11/2018 είναι διαφορετικό από αυτό που κατατέθηκε από την Επιτροπή για τη Διερεύνηση Συνεργειών μεταξύ του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στις 28 Ιουνίου 2018.

Οι ενέργεια της διαρροής αυτού του «Πορίσματος» δημιουργεί σύγχυση, υποσκάπτει την προσπάθεια όσων οραματίζονται την οικοδόμηση του νέου ιδρύματος σε πυλώνες ακαδημαϊκής δεοντολογίας και τορπιλίζει την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των συναδέλφων του ΑΕΙ και του ΤΕΙ. Επίσης, ακυρώνει δυστυχώς την προσπάθεια που έχει καταβληθεί έως σήμερα για την επιδίωξη ενός κοινού ακαδημαϊκού οράματος με υγιείς βάσεις στη Δυτική Μακεδονία.

Αικατερίνη Δημητριάδου

Κοσμήτορας της Παιδαγωγικής Σχολής

του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Μέλος της Επιτροπής

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00