banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Σε βάρος του εκκρεμούσε επίσης απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης

0 comment 1 minutes read

 

Συνελήφθη (13-11-2018) το απόγευμα στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 49χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον προαναφερόμενο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Ÿ  -4,6- γραμμάρια ηρωίνης,

Ÿ  -8- ναρκωτικά δισκία, καθώς και τμήματα ναρκωτικού δισκίου,

Ÿ   μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και

Ÿ  -1- κινητό τηλέφωνο

 

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, σε βάρος του 49χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης τριών (3) ετών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00