banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Σύσκεψη όλων των εργατικών κέντρων Δυτικής Μακεδονίας, τους φορείς, τους συλλόγους, τους συνταξιούχος και τα επιμελητήρια, για την απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

0 comment 0 minutes read

Τα Εργατικά Κέντρα Δ. Μακεδονίας, καλούν όλα τα Σωματεία- μέλη της δύναμης των, την ΑΔΕΔΥ , τους φορείς, τους Συλλόγους,  τα Επιμελητήρια, τους συνταξιούχους , να παρευρεθούν από κοινού σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 20.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης.

Θέμα της σύσκεψης  είναι το πλαίσιο και οι  κινητοποιήσεις που πρέπει να γίνουν για την καλύτερη διοργάνωση και την επιτυχία της απεργίας, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στις 30 Μαΐου 2018.

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00