banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η « ΕΝΩΣΗ », με το συντονισμό της ΓΕΝ.Ο.Π / ΔΕΗ – ΚΗΕ από την πρώτη μέρα δεν επέτρεψε την είσοδο σε εκπροσώπους των εταιρειών που ενδιαφέρονται για αγορά λιγνιτικών μονάδων

0 comment 1 minutes read

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κατάληψη στον ΑΗΣ- ΜΕΛΙΤΗΣ, αποτρέποντας για άλλη μια φορά την είσοδο στους υποψήφιους Ψευτό – επενδυτές.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η  « ΕΝΩΣΗ », με το συντονισμό της ΓΕΝ.Ο.Π / ΔΕΗ – ΚΗΕ,  από την πρώτη μέρα, δεν επιτρέψαμε στους εκπροσώπους των εταιριών που ενδιαφέρονται για την αγορά των  λιγνιτικών μονάδων, να περάσουν την πύλη του σταθμού.

Είναι  χρέος  μας να στηρίξουμε τους  εργαζόμενους  και την  επιχείρηση, που χτίστηκε με το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

Στόχος μας είναι:

–         Να καταφέρουμε ο απαράδεκτος και καταστροφικός νόμος 4533/2018 που ψηφίστηκε από την Συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μείνει στα χαρτιά.

–         Να αποτρέψουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει του ΞΕ-ΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΔΕΗ.

Για να πετύχουμε αυτά που προαναφέρουμε, θα πρέπει να έχουμε και την στήριξη των συναδέλφων (συνταξιούχων) και μη, που διορίστηκαν στο Δ/Σ της Λιγνιτικής  ΑΗΣ-ΜΕΛΙΤΗΣ Α.Ε.

Θα πρέπει να πράξουν τα δέοντα και γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι αυτά……….. και όχι να τρέχουν  πίσω από τους υποψήφιους επενδυτές.

Τέλος, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα στους υποψήφιους ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ  και να μην το αγνοήσουν ότι, στην περιοχή ΦΛΩΡΙΝΑΣ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00