banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

 «Τρεις κι ο κούκος» στο συνέδριο «μη Ελλήνων εθνικά Μακεδόνων» στο Ξινό Νερό Φλώρινας και ποιος ο σκοπός τους;! (Πλαγιοκοπήσεις (Κρίσεις και….επικρίσεις))

1 comment 1 minutes read

 

·         Κάπου πήγαμε και μάθαμε για ένα συνέδριο αυτών που θεωρούν τους εαυτούς τους «μη Έλληνες εθνικά Μακεδόνες» και στο συνέδριο ήταν 5, ήταν δέκα το πολύ;… κάπου εκεί… και πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται! Θα ρωτήσουμε μόνον, μα πώς μιλάνε αυτοί για καταπίεση, διορισμένοι όντες στο Ελληνικό δημόσιο;! Ποια….συνέχεια

1 comment

Ελεύθερος 27 Νοεμβρίου 2018 - 8:23 μμ

Ναι, αλλά την ζημιά την κάνουν. Αίφνης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, άγνωστοι αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας, 105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.

Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές.»

Και δεν παραιτείται κανείς, δεν αντιδρά κανείς, αντιθέτως, μια τόσο σημαντική είδηση θάβεται.

Reply

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00