banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Κυριακής στην Τοπική Κοινότητα Καλονερίου

0 comment 1 minutes read

O Δήμος Βοΐου η Τοπική Κοινότητα Καλονερίου & ο Πολιτιστικός και ο Αθλητικός Σύλλογος Καλονερίου πραγματοποιούν εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Κυριακής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 19:00 : Παιδικό πάρτυ και έκθεση τοπικών εδεσμάτων στην κεντρική πλατεία Καλονερίου

 Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 19:00 : Λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Κυριακής χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλου, από τον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος έως το εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής 19:30 : Εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής 22:00 : Μουσική βραδιά με τον Βασίλη Τερλέγκα, με πλούσιο λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα. Γενική είσοδος 5€.

 Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 9:30 : Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι της Αγίας Κυριακής 21:30: Παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων της περιοχής στην πλατεία Καλονερίου. Γλέντι με την ορχήστρα του Νίκου Αδαμόπουλου.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00