633
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μπατζινα
1 κιλό κολοκυθάκια
1 πατάτα 200γρμ περίπου
300γρμ γιαούρτι στραγγιστό
1/2 ποτήρι λάδι
400 γρμ φέτα τριμμένη
Βούτυρο για να αλείψουμε το ταψί και να να σκορπίσουμε από επάνω
1 μπέκιν,
αλάτι
3 αυγά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Καλαμποκάλευρο
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και την πατάτα.
Τα βάζουμε σε ένα τρυπητό, ρίχνουμε αλάτι και τα ζυμώνουμε να φύγουν τα υγρά τους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα άλευρα.
Ρίχνουμε τμηματικά αλεύρι και καλαμποκάλευρο μέχρι να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί ν 36 και το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο.
Ρίχνουμε το μείγμα και σκορπίζουμε κομματάκια βούτυρο.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει, περίπου 50 λεπτά.