Νεκρός 66χρονος στα ΚΤΕΛ Κοζάνης – Εκεί περνούσε τις νύχτες του
Τραγωδία στα ΚΤΕΛ Κοζάνης – Νεκρός 66χρονος που διέμενε στον χώρο
Τραγική κατάληξη είχε η παραμονή ενός 66χρονου άνδρα στον χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κοζάνης, καθώς εντοπίστηκε νεκρός τις πρωινές ώρες.
Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης και ήταν άστεγος, είχε γίνει γνωστός στους εργαζόμενους των ΚΤΕΛ, καθώς τους τελευταίους περίπου έξι μήνες περνούσε εκεί τις νύχτες του.
Συνήθιζε να βρίσκει καταφύγιο στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου, όπου κοιμόταν σε καρέκλες έχοντας μαζί του μια κουβέρτα.
Το πρωί, εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ αντιλήφθηκαν ότι ο 66χρονος δεν ανταποκρινόταν και ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα κινητοποιήθηκε και η Αστυνομία.
Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι πρώτες εκτιμήσεις παραπέμπουν σε θάνατο από παθολογικά αίτια, χωρίς ωστόσο να μπορεί να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα πριν ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη ιατροδικαστική εξέταση.
Παράλληλα, αναμένεται να διερευνηθεί εάν ο 66χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης ή άλλες αρμόδιες δομές και εάν είχε υπάρξει κάποια προσπάθεια παροχής βοήθειας.
Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το ζήτημα των ανθρώπων που βρίσκονται σε συνθήκες αστεγίας και αναζητούν, ακόμη και μέσα στην καρδιά της πόλης, έναν ασφαλή χώρο για να περάσουν τη νύχτα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- 1
- 2









