banner
banner
Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Τον Αρτέμη Σώρρα τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν επώνυμοι και απλοί πολίτες. Όλοι εμείς γνωρίζουμε την πραγματική αλήθεια και την παρουσιάζουμε μπροστά σας ανάγλυφη και αυθεντική

1 comment 2 minutes read

Είναι απογοητευτικό γιατί αναγκαζόμαστε εμείς να το πράξουμε στη θέση άλλων, που είναι τα ΜΜΕ και τα αρμοδία οργάνα του κράτους.

Θα παρατηρήσετε ότι έχει επιβληθεί, έξωθεν, γενική και αυστηρή σιωπή σε οτιδήποτε αφορά το πιο πάνω ζήτημα. Για παράδειγμα, διάφοροι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” καταφέρθηκαν με καυστικά σχόλια ενάντια στον κ. Σώρρα και την πρόταση του.
Στην συνέχεια παρασιώπησαν την Απόφαση του Δικαστηρίου της 28ης Ιουνίου 2013 σύμφωνα με την οποία όλες οι κατηγορίες εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα και του Προέδρου της END Δρ. Μανώλη Λαμπράκη κατέπεσαν και αθωώθηκαν πανηγυρικά.
Δηλαδή όσα οι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” ισχυρίστηκαν και με αρθρογραφία τους κατηγόρησαν τον κ. Σώρρα ως απατεώνα, το δικαστήριο αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο.
Επιπλέον είδαμε από τηλεοράσεως τον Άδωνη Γεωργιάδη να απειλεί με μηνύσεις και φυλάκιση τον Αρτέμη Σώρρα και να τον αποκαλεί απατεώνα, να μην εμφανίζεται καν στην ακρόαση ο ίδιος, αλλά στην συνέχεια, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, κανένα μέσον επικοινωνίας δεν έχει μπει στον κόπο να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Εν κατακλείδι, τα χρεόγραφα είναι κατατεθειμένα σε Τράπεζα του εξωτερικού σε λογαριασμό με υπεύθυνο θεματοφύλακα (custodial) έτοιμα να πιστωθούν και να ρευστοποιηθούν σε λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Εξυπακούεται ότι η Κυβέρνηση της Ελλαδος θα συναινέσει και θα συμφωνήσει την όλη διαδικασία .
Προσέξτε, γράφτηκαν άρθρα συκοφαντικά εναντίον του κ. Σώρρα, άφησαν εντυπώσεις, και στη συνέχεια η απόφαση του δικαστηρίου παρασιωποιήθηκε παντελώς, όχι τυχαίως βεβαίως.
Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι κάποιοι “δημοσιογράφοι” παίρνουν εντολές από ισχυρά τραπεζικά ιδρύματα και η προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα είναι μια κλασσική περίπτωση παραπληροφόρησης από “δημοσιογράφους” οι οποίοι έχουν εξευτελίσει πρωτόγνωρα την δημοσιογραφία.
Όπως αντιλαμβάνεστε τα ΜΜΕ ποδηγετούνται από τα κέντρα εξουσίας και μας ενημερώνουν όπως σε αυτούς έδωξεν.
Είναι φανερό ότι επαφίεται στον κάθε πολίτη να ερευνήσει και να ψάξει σε βάθος για να αποκρυπτογραφήσει την αλήθεια.
Υπάρχουν κατατεθημένα πραγματικά έγκυρα έγγραφα τα οποία αποκαθιστούν και εδραιώνουν την πάσα αλήθεια.
Η συμβολή του κάθε ενός από εμάς είναι καθοριστικής και υψίστης σημασίας. Ο καθένας μας έχει να παίξει ένα ρόλο μικρό ή μεγάλο στην επίτευξη του στόχου που είναιέναςκαιμοναδικός.
Είναι φανερό ότι χρειάζεται τεράστια λαϊκή πίεση προς τους αρμοδίους για να εξαναγκαστούν να έρθουν σε συμφωνία και να αποδεχτούν την προσφορά Αρτέμη Σώρρα. Σας είναι κατανοητό ότι έχουμε ως κράτος παραδοθεί στην Τρόικα και αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο δρόμος του μνημονίου είναι εντελώς αδιέξοδος.
Η Κυβέρνηση είναι γνώστης με κάθε λεπτομέρεια της πρότασης Σώρρα, και πρέπει να απαντήσουν γιατί προτιμούν την Τρόικα.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να ξέρουμε!
Μην περιμένουμε από τους άλλους και μόνο,  για να λύσουμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα
Υπεύθυνος είναι ο κάθε ένας από εμάς.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

1 comment

Ντινα Ντεμου 27 Οκτωβρίου 2014 - 8:34 μμ

25 Οκτωβρίου ΠΡΟΣ Γιαννη Καλογεροπουλο & Α.Σωρρα
1ον Τελειώστε Γιάννη Καλογεροπουλε πρώτα με το ξεκατίνιασμα στα ραδιόφωνα!!
2ον τελειώστε με την διάσπαση των Ελλήνων που την ξεκινήσατε πρόσφατα και μας στιλάτε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα,πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων τον κόπο,πόνο,ιδρώτα 2 ετών των συνελληνων !!

3ον σταματήστε επιτέλους να εμπαίζετε τον ταλαίπωρο συνέλληνά μου!!

4ον σταματήστε να ρημάζετε την ψυχή μας να βιάζατε τον νου και την σκέψη μας !!

5ον σταματήστε να κακοποιείτε το σώμα μας δια της συνηθισμένης οδού των πολιτικών λαμογιων !!

6ον σταματήστε να ασελγήτε κατά συρροήν και κατ,εξακολούθησιν το χώμα της Ιερής Πατρίδος μας δια μέσου του λαού της !!

7ον σταματήστε να κουρελιάζετε την Αξιοπρέπεια το ήθος και το ύφος του Ελληνα περνώντας τον ως καθηστεριμένο και άβουλο “ον” και κατ,επέκτασιν ως μη υπολογίσιμο σκουπίδι !!

8ον σταματήστε τον χλεβασμό το ψεύδος την υποκρισία και την κοροϊδία απέναντι στον συνελληνα μου !!

9ον εξοστρακίστε την κλίκα-Ομερτά – τους *φυτευτούς γλυψηματίες -οσφυοκάμτες , ηλεκτρολόγους-θερμαστές γεωργούς τσοπάνηδες και ανεπάγγελτους γκέκηδες και γκέισες θα έλεγα ανεπιφύλακτα , οπου κυοφορούν το ποιο αμόρφωτο χαμηλό επίπεδο 20 τον αριθμό, οπου έχουν αναλάβει κιόλας ως συμβουλάτορες του Αρτέμη !!

10ον το ποιο τσουχτερό: ζητώ εδω και τώρα να ακυρωθεί όλη αυτήν η σκοτεινή -εκβιαστική -φυτευτή διαδικασία της επιλογής των 20 οσφυοκαμτών !!

11ον θέλω να γίνει αυστηρή επιλογή μεταξύ όλων των συμβαλλομένων ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα με δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη διαφάνεια , είτε δια ψηφοφορίας είτε δια βοής !!

12ον Επιθυμώ δε, δια καως να επιλεγούν τουλάχιστον 2 τον αριθμό Δυτικομακεδόνες νέοι {εξών εμού λόγο ηλικίας } … στους νέους ανήκει η Ελλάδα αυτοί είναι οι κληρονόμοι μας…. ,διότι χάριν στην συγκροτημένη οργάνωση και προσωπικών *θυσιών των δυο ομάδων, “ΝΕΜΕΣΙΣ” Δ. Μακεδονίας και “EI ΕΝD” Ν. Κοζάνης έγινε η μεγαλύτερη Συνέλευση Ελλήνων των δυο τελευταίων ετών !!

ούτε στον ύπνο σας δεν είχατε δει τέτοια λαοθάλασσα,ούτε στα όνειρά σας δεν είχατε “αιρετούς Δημάρχους,αντιδημάρχους , εισαγγελείς ,προέδρους τοπικών κοινωνιών στις προηγούμενες συγκεντρώσεις σας !!

Οι Δυτικομακεδόνες αντέχουν !! κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος !! εί
μαστε γνώστες της ελεύθερης Ρωμαικής πάλλης!! έχουμε την όρεξη, έχουμε την υποδομή χτισμένη ,έχουμε τα στεγανά, έχουμε την τόλμη και γοητεία να ξεκινήσουμε ολοι μαζί ” ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ”
Λοιπόν εάν δεν κατανοήσετε τα παραπάνω μετά λύπης μου “αδιάστε μας την γωνια”… στην τοπική διάλεκτο των Κοζανιτών αυτό το λέμε: “απ, τι δω ρίθκαν κι άλλοι”!! όξου απ, του μπερντέ “!!
Κωσταντινιά Ντέμου {Μακεδονισσα }

Reply

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00