Τριπλή διάκριση για τον Βελβεντινό σεφ Γιώργο Καραβαγγέλα και τα προϊόντα Μυρσίνη Βελβεντού
Τριπλή διάκριση για τον γνωστό Βελβεντινό σεφ και υπεύθυνο των προϊόντων Μυρσίνη Βελβεντού, Γιώργο Καραβαγγέλα.
– Χάλκινο μετάλλιο στον διαγωνισμό μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής στην κατηγορία Α2 θαλασσινό/ψάρι που οργάνωσε η λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας όπου συμμετείχαν μάγειρες από όλο κόσμο στην 11η Έκθεση expotrof mec Παιανία.
– 2 αστέρια ποιότητας και γεύσης στα προϊόντα: μαρμελάδα-ροδάκινο – κρόκο – λεμόνι & ροδάκινο – πιπερόριζα – μοσχολέμονο στα ATHENS FINE FOOD AWARDS 2025