banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Πάπιστας

0 comment 1 minutes read

Έφυγε σήμερα Μ. Παρασκευή από τη ζωή, ο Τάκης Πάπιστας: Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δ. Μακεδονίας

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα 17 Απριλίου 2020. Μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της ημέρας αποχαιρετούμε ένα φίλο, τον Δάσκαλο Τάκη Πάπιστα, για το μεγάλο ταξίδι. Ο Τάκης, δάσκαλος πολλών από εμάς στα πρώτα του βήματα στη δεκαετία του 1970, δια βίου φροντιστής , υπήρξε πρωτεργάτης στην ίδρυση του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Κοζάνης και στυλοβάτης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος του Συλλόγου από την πρώτη στιγμή, αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, μέλος για χρόνια στο Δ.Σ. και πρόεδρος του Συλλόγου.

Μας δίδαξε όλους με το ήθος του, το συναινετικό του λόγο και έργο. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών είναι από σήμερα φτωχότερος. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Δάσκαλε.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσιτσιρίκης Νίκος

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00